Tunel Infrarosu

Combinând terapia fizică a medicinei din vest cu cosmetodologia, „regina,” Capsula optică de modelare din cristal ia în considerare trăsăturile corpului feminin şi standardele frumuseţii moderne şi pune la îndemâna noastră o alegere ideală pentru cine visează să aibă o siluetă perfectă.
Capsula optică de modelare din cristal adoptă lumina compozită a fotonilor cu spectru larg. Lumina compozită este o combinaţie de lumini vizibile aranjate pe o lungime de unde de 500-6500nm, cuprinzând energia de aproape cu infraroşu şi pe cea de mijloc cu infraroşu. Are capacitatea de a elibera o energie mai mare într-un timp mai scurt cu scopul de  a încălzi ţesuturile pielii şi adistruge celulele îmbătrânite. Are o forţă de penetrare mai mare, care poate ajunge la nivelul epidermei şi să activeze celulele şi să îmbunătăţească circulaţia sângelui, să revigoreze metabolismul şi să faciliteze regenerarea pielii.

  • Efectul fotochimic: Ţesutul pielii absoarbe fotonul din lumina compozită şi conduce la o serie de efecte fotochimice, care duc la o activitate mai bună a enzimei, amniofenolului, proteinei şi a acidului nucleic precum şi a structurii moleculare. Luminile roşii din luminile compozite absorbite de către celule va îmbunătăţi activitatea hidrogenului peroxid din celulele mitocondrione. Metabolismul îmbunătăţit şi accelerarea regenerării grăbesc videcarea rănilor în timp ce creşterea puterii leucocitelor contribuie la o imunitate mai bună.

  • Efectul energiei: Lumina compozitelor şi celulele sănătoase ale pielii au aceiaşi frecvenţă de vibrare. Aşă că deşi lumina cu compozite se împrăştie asupra corpului în acelaş fel, aceste lumini sunt absorbite de către celulele sănătoase în primul rând, aceste celule se activează şi produc energie termică sau kinetică. Energia este răspândită celulelor din împrejur şi cauzează rearanjarea acestora, făcând pielea strălucitoare şi netedă.

  • Efectul foto-termic: Se ştie că soarele puternic ne face să transpirăm. Cum să explicăm acest fenomen într-un mod ştiinţific? Lumina undelor este absorbită de către celulele organismului, se transformă în căldură şi provoacă transpiraţia. Luminile compozite nu conţin ultraviolete, care sunt periculoase pentru piele totuşi ele au un efect foto-termic. Celulele cu grăsimi vor fi excluse din corp după absorbţia undelor optice. În felul acesta funcţia de modelare a corpului este îndeplinită.

  • Calculatorul specializat de modelare funcţionează cu 12 debite de impuls precum şi cu 24 electrozi aplicabili pe diferite părţi ale corpului.

  • CPU cu diferite moduri de impuls, servind pentru diferite scopuri în modelare.

  • Circulaţie automatică şi sistem de controlare a timpului.

  • Intensitatea luminii parametrilor diferă de la 0 la 99 în funcţie de cererile specifice de terapie.

  • Echipat cu VCD(video-audio CD), ecran cu LED, folosit de terapie pentru ascultarea muzicii şi vizionarea programelor

  • Operare manuală pentru a putea localiza luminile pe anumite părţi ale corpului; folositoare în modelarea siluetei-S.

  • Echipat cu saltea cu sticlă de cristal. Curată şi dezinfectată.

Vino să obții rezultatele dorite

Aesthetic Fitness Craiova

PROMOTII