Remodelare corporală
3 în 1 Presoterapie, Terapie cu Infraroșu, EMS

Presoterapie

  Presoterapia este un tratament de drenaj limfatic, care este o procedură necesară după orice formă de procedură de contur a corpului.
Presoterapia reduce retenția de apă și ajută corpul să elimine toxinele și deșeurile din țesuturile periferice (inclusiv țesuturile celulite) prin stimularea atât a circulației sanguine cât și a drenajului limfatic într-un timp foarte eficient și eficient.
Organismul elimină în mod natural toxinele, excesul de apă și deșeurile. Și la fel de important, presoterapia ajută la transportul moleculelor de grăsime din țesuturile celulitei în circulația generală pentru oxidare (“ardere”) în mușchi și în alte organe.
Din aceste motive, presoterapia este un tratament ideal pentru prevenirea și reducerea celulitei, fie ea însăși sau în combinație cu alte tratamente – în funcție de tipul și severitatea celulitei.
Mai mult, presoterapia este perfectă după exerciții viguroase, deoarece maximizează și focalizează efectele exercitării asupra țesuturilor celulitei.
În mod similar, presoterapia este semnificativ mai eficientă în comparație cu articolele de îmbrăcăminte de comprimare, cum ar fi așa-numitele pantaloni anti-celulita, pantaloni, corsete și șosete de zbor. Acest lucru se datorează faptului că articolele de îmbrăcăminte de compresie oferă o compresie statică ușoară, în timp ce presoterapia oferă un val puternic de compresie dinamică, pe lângă compresia statică puternică. Pressoterapia este o tehnică foarte versatilă și rentabilă.

Terapie cu infrarosu

  Tratamentul de slăbire cu infraroșu poate contribui la creșterea ratei metabolice de bază (BMR), care este cea mai rapidă și mai naturală metodă de a pierde în greutate. Pentru a obține efecte sistematice și cuprinzătoare de reducere a pierderilor de grăsime și dimensiune, va propunem sa folositi initial expunerea la razele infraroșii, urmate de un masaj si terminand cu drenajul limfatic .
Energia în infraroșu, care este absorbită de celulele umane, provoacă un fenomen fizic denumit “Absorbție de rezonanță”, astfel încât activitățile celulare sunt instantaneu revigorate, ducând la o circulație mai bună a sângelui și la un metabolism general îmbunătățit.
Terapia cu infraroșu ajută la reducerea greutății prin accelerarea procesului metabolic al organelor vitale și a glandelor endocrine, ceea ce duce la o pierdere calorică substanțială și ajută la detoxifierea organismului.
Terapia termică cu căldură în infraroșu generează căldură din razele infraroșii.
Când temperatura atinge 70 de grade Celsius, energia se va infiltra în adâncime de 4 cm până la 7 cm a mușchiului și a pielii și poate dizolva complet surplusul de grăsime. În același timp, de asemenea, vă poate înfrumuseța pielea ajutând la vindecarea cicatricilor, rănilor și tăieturilor, readucând aspectul liniilor fine.
Terapia cu raze infrarosii promovează bioprocesul, cum ar fi creșterea metabolismului și circulația sângelui și pot crește temperatura corpului.
Radiațiile cu raze infraroșii încălzesc corpul nostru printr-un proces numit conversie.
Terapia cu raze infraroșii induse de raze este inofensivă, confortabilă, orientată și profundă. Este o modalitate eficientă de a întări imunitatea și de a îmbunătăți fluxul sanguin, ceea ce ușurează spasmele musculare, reabilitează deprimarea, modifică senzația de durere și promovează reparația țesuturilor.

EMS

Electroterapia de stimulare a mușchilor (EMS)

Principiul de lucru este prin crearea pulsului electronic care stimulează punctele speciale pe corp, acest tip de funcție poate regla eficient sistemul bioelectric și endocrin și accelerează metabolismul, atingând un efect remarcabil al pierderii în greutate și al strângerii pielii.
Aparatul este combinat organic cu circuitul de scanare a frecvenței și sistemul de microcomputere pentru a crea bioelectricitatea stimulativă și deține cu exactitate esențele acupuncturii medicamentului tradițional chinez pentru a efectua acțiuni de masaj și masaj regulat.
Această mașină are 8 perechi de plăcuțe electrice de stimulare, ceea ce permite operarea slăbirelor și strângerea pielii la întregul corp în același timp.

Vino să obții rezultatele dorite

Aesthetic Fitness Craiova

PROMOTII