Multivision

 • Multivision este un simulator cu trasee predefinite ce oferă în timp real informații despre activitatea sportivă.

 • În funcție de traseul ales, echipamentul își ajustează în mod automat  nivelul de dificultate.

 • Toate elementele vizuale sunt sincronizate cu viteza de deplasare a echipamentului.

 • Alege dintr-o multitudine de trasee virtuale precum străzile din Los Angeles, Veneția sau poate preferi locuri izolate precum o potecă de pădure din Alpii Elvețieni sau Noua Zeelandă.

 • Ascultati-vă propria muzică, urmăriți-vă videoclipurile preferate sau alegeți pur si simplu orice media de pe internet si bucurați-vă de antrenament în funcție de propriul dvs stil

Vacuum

  Antrenamentul cu vacuum oferă numeroase beneficii precum întinerirea pielii, pierderea semnificativă a grăsimilor și îmbunătățirea metabolismului pe partea inferioară și superioară a coapsei. În timpul antrenamentului, efectul de vid al pielii și țesuturilor grase este predominant, astfel țesutul gras este activat de un efect de vid orientat în jos. Sângele cu presiune scăzută intră mai întâi în zona problematică a țesutului gras, unde îmbogățește acizii grași care furnizează energie. Schimbarea de presiune face transferul de grăsime mai rapid la mușchi. Antrenamentul cu vacuum reprezintă o alternare constantă de presiune ridicată și joasă ce are dublu efect asupra celulitei.
Accelerând circuitul sanguin antrenamentul cu vacuum nu doar vizează pierderea țesutului adipos dar și ameliorează și regenează pielea. Rezultatul este impresionant, după doar 3 minute începem sa ardem țesutul adipos. 98% dintre cei ce se antrenează ating punctul optimal de ardere al grăsimilor la 30 de minute de la începerea antrenamentului. 

 • 5 programe predefinite: 0 – 25 mBar

 • Funcție manuală pentru ajustarea vacuum-ului

 • Pompă vacuum 1500 W

Rezervă acum!

Infraroșu

  Lumina infraroșie este deosebit de blândă. Efectul de încălzire este creat în straturile profunde, care stimulează circulația sângelui, îmbunătățind astfel alimentarea cu oxigen a organelor noastre. Vasele de sânge se dilată, tensiunea arterială scade – inima și întregul sistem circulator sunt activate. Terapia prin lumină și căldură are loc la 40-50 grade Celsius. Particularitatea infraroșiilor este că activează celula, încălzindu-vă astfel corpul, dar aerul din jurul vostru nu o face. Cercetarea științifică are multe alte beneficii pentru tratamentele în infraroșu. Acestea includ îmbunătățirea metabolismului celular, accelerarea degradării și evacuarea zgurilor, eliminarea celulitei și îndepărtarea tampoanelor de grăsime și activarea sistemului imunitar și a mecanismelor de auto-vindecare. Pierderea în greutate și arderea grăsimilor pot fi, de asemenea, foarte reușite folosind infraroșu.
Potrivit unei cercetări efectuate la Terapia de Lumină Akadam din Hanovra, razele penetrează pielea de sus, fără a se încălzi și penetrează grăsimile și vasele de sânge subcutanate. Acestea din urmă se încălzesc și se lărgesc. Efectul de încălzire al țesutului gras se îmbunătățește și acizii grași sunt îndepărtați. Creșterea cantității de sânge crește și consumul de calorii. Aceasta înseamnă că organismul arde 300-600 kcal de energie – echivalentul unui prânz. Pentru a pierde această cantitate de calorii ar trebui să alergam de aproximativ 10 km. Ca urmare a radiațiilor cu infraroșu, corpul nostru se poate regenera și poate face pielea mai elastică și mai strânsă. 

 • Temperatură reglabilă între 25-50 grade Celsius

 • Două lămpi cu infraroșu de 350 W fiecare

 • Raza de acțiune: 1.4-14 microni – similară cu raza de acțiune a luminii solare.

Colagen

  Influențele externe de mediu și procesele naturale asociate cu îmbătrânirea în timp reduc în mod drastic capacitatea organismului de a produce colagen și, pe măsură ce timpul trece, pielea noastră devine mai încrețită. În timpul tratamentului, hidratarea crește, contribuind la recâștigarea conținutului de umiditate al pielii.    Datorită acestor procese pozitive, activitatea celulelor, regenerarea naturală și reînnoirea pielii sunt intensificate. Efectul de strângere a pielii stimulează utilizarea oxigenului și detoxifierea pielii. Proprietățile de absorbție și de hidratare ale pielii se vor îmbunătăți. Ca urmare, pielea este vizibil regenerată și întinerită. Terapia cu colagen este soluția perfectă pentru întinerirea pielii. Studiile independente au arătat că anumite celule ale pielii pot fi induse să producă colagen, elastină și anumite enzime prin radiația suprafeței dorite a pielii cu o lățime de undă de 620 nm a luminii vizibile. Rezultatul dorit este obținut după 6-8 săptămâni.
Pielea este cel mai important constituent al proteinei cartilajului osos, țesut de legare și de susținere. Colagenul este format din 70% din țesutul conjunctiv al pielii.

 • Două lămpi cu LED-uri de 30W

 • Lungime de undă – 620 nm

 • Este posibilă pornirea sau oprirea în timpul antrenamentului

Ionizarea aerului

  Ionizarea aerului se produce prin producerea de ioni negativi. Ionii negativi sunt molecule de oxigen care au căpătat sarcină electrică negativă. La producerea lor pe cale naturală contribuie mai mulți factori: radiațiile ultraviolete (foarte puternice în zona de munte), ploaia și căderile de apă, fotosinteza, vânturile reci care străbat cetinile pădurilor de rășinoase. Viața acestor ioni este foarte scurtă (numai 1 minut) și au fost supranumiți vitaminele aerului deoarece stimulează și armonizează majoritatea proceselor vitale, dar și pe cele din sfera psihicului și a mentalului. În prezenţa acestor ioni, sistemul imunitar este extrem de activ, asimilația se reglează de la sine, circulația sanguină se intensifică, iar procesele de regenerare sunt stimulate.
  Problema apare în interiorul clădirilor. Omul contemporan își petrece în medie 66% din viață în încăperi închise, unde schimbul de aer este nesatisfăcător iar ionii negativi din aer pot atinge concentrații scăzute de cca. 80 ioni/cm3. În plus, echipamentele electronice precum monitoare, calculatoare, televizoare, radio-uri, electrocasnice, generează ionizarea pozitivă a aerului. În astfel de medii ionii își pierd polaritatea mult mai ușor, ajungându-se la o concentrație de 4 ori mai mare a ionilor pozitivi față de cei negativi.
  Oricine dorește să își păstreze sănătatea are datoria să urmarească îmbunătățirea calității aerului pe care il respiră. Deși cel mai bun mijloc de a respira un aer bogat în ioni negativi rămân excursiile în zone cu aer curat la munte sau în păduri ori de-a lungul apelor, totuși, într-o incăpere închisă, în conditiile în care o aerisire corespunzătoare nu poate fi luată în calcul datorită poluării din marile orașe, singura posibilitate reală rămâne un generator de ioni negativi precum cel care vine echipat pe echipamentul nostru.
  Ionii negativi exercită o intensă acțiune catalitică, al cărui mecanism justifică marile eforturi de cercetări științifice întreprinse în prezent în foarte multe țări ale lumii. Având în vedere beneficiile terapiei cu ioni negativi, spitale din Germania, Franța, Marea Britanie, Japonia, SUA etc. tratează pacienții prin această metodă.

 • Emisie negativă: 9,000,000 ioni / cm3

Rezervă acum!

Aromaterapie

  Aromaterapia face parte din fitoterapie, tratamentul cu preparate din plante medicinale. Se bazează pe utilizarea uleiurilor esențiale, concentrate de arome naturale ale plantelor, obținute în urma distilării. Uleiurile esențiale sunt inhalate cel mai rapid sistemul limbic al creierului. Uleiul aromatizat de inhalat poate scădea oboseala, îmbunătătește starea de bine si ajută la eliminarea problemelor de somn. Studioul nostru folosește numai arome naturale!

 • Dozare automată în modul termal al aparatului

 • Este posibilă pornirea sau oprirea automată în timpul antrenamentului

Ozon

  Ozonul este o moleculă de oxigen cu trei atomi (O3) care este generată de radiația ultravioletă din oxigen în aer. Ea are un efect antiseptic și oxidant. Ozonul în concentrații ridicate este dăunător organismului uman, dar în cantități mici are un efect benefic asupra pielii și a fluxului sanguin. Multe boli pot fi tratate: inflamații recurente sau boli alergice

 • Emisie de ozon: 0,05 ppm (concentrații pe milion)

Cromoterapie

  Cromoterapia are rezultate bune cu orice boală în care diagnosticul poate fi legat de sistemul nervos vegetativ sau unde sistemul imunitar este stimulat de tulburările gastrointestinale, tulburările locomotorii și dermatită. Utilizarea cromoterapiei nu este recomandată pentru boli cardiace, tulburări psihice latente, stări de anxietate și tumori maligne!
  De asemenea, cromoterapia nu trebuie văzută ca o intervenție curativă distinctă, ci ca un tratament complementar. În conservarea sănătății, în prevenirea bolilor, are un efect excelent asupra noastră.

 • Programe predefinite pentru selectarea automată a culorilor

 • Terapia cu culoare este bazată pe tehnologia LED

Vino să obții rezultatele dorite

Aesthetic Fitness Craiova

PROMOTII