Bicicleta orizontală InfraShape Horizontal

  Infrashape Horizontal, unul dintre echipamentele utilizate în cadrul Aesthetic Fitness Craiova, ne aduce cu un pas mai aproape de viitorul exercițiilor privind remodelarea corporală, cât și recuperarea medicală. Echipamentul combină exercițiile fizice cu ajutorul unei sistem de pedalare orizontală cu tehnologia vacuum a masajului sub presiune și încălzirea prin intermediul undelor infraroșii, având beneficii finale în reproducerea colagenului. Această combinație unică de exerciții cardio într-un echipament luxos ne permite să ne relaxăm într-o poziție confortabilă.

 Acest dispozitiv este conceput atât pentru persoanele ce doresc o remodelare corporală eficientă, cât și pentru persoanele cu probleme medicale de spate ce nu pot sta în șezut. Tratamentul se realizează într-un scaun cu design special care permite o postură optimă și funcționarea grupelor corecte de mușchi. Efectuarea de exerciții într-o poziție orizontală este foarte confortabilă și nu necesită efort fizic excesiv, ceea ce face ca acest echipament să devină o alternativă excelentă la echipamentele cardio tradiționale.
  Antrenamentul este sigur și rezultatele sunt extraordinare în lupta cu greutatea excesivă și problemele celulitei. O ardere mai rapidă a grăsimilor este datorată unei circulații mai bune a sângelui în părțile inferioare ale corpului (abdomen, fese, coapse) care, în timpul antrenamentului, sunt plasate într-o camera de vacuum izolată de o bandă izolatoare specială. O astfel de combinație garantează accelerarea arderii grăsimilor și o mai bună eliminare a celulitei, în comparație cu exercițiile aerobice tradiționale.

Vino să obții rezultatele dorite

Aesthetic Fitness Craiova

PROMOTII